dinsdag 6 maart 2012

Buitenverlichting Halley sfeerlamp Vibia


Halley vloerlamp


Halley VibiaHalley is ontworpen door de bekende designer Jordi Vilardell. Het is een unieke buitenlamp met een waarde van IP64. Dit betekend dat de buitenlamp waterbestendig is. De buitenlamp bestaat uit een strip van LED lampjes die een ongelofelijk licht produceren. Het lampensysteem wordt zo gemaakt dat het in 3 mogelijkheden uit te voeren is door een klik-aan systeem.
De 3 mogelijkheden zijn:
  • Floor-to-floor
Deze toepassing is een vrijstaande vloerlamp. De bogen kunnen makkelijk aan de voorbestemde grondplaten worden gekoppeld. De boog is 2 m x 2,52 m. De twee grondplaten zijn ongelijk. De ene grondplaat heeft namelijk een diameter van 35 cm en de andere grondplaat een diameter van 50 cm.


In deze toepassing zit het armatuur aan 1 kant aan de muur bevestigd en 1 kant staat los op de vloer. De vloer-tot-muur boog kan zijdelings worden bewogen. De boog is 2 m x 2,28 m. De hoogte van de vloer tot de bevestiging aan de wand is 1,4 m en de grondplaat is 50 cm.
Dit is de vloer tot tafel uitvoering.  Als de klem eenmaal is bevestigd, kan de boog zijdelings worden bewogen.  De boog is 2 m x 2,51 m. De grondplaat is standaard dus 50 cm en de maximale hoogte van de vloer tot de tafel is 77 cm.
Halley Floor-tafel
Halley floor-wall