zaterdag 22 september 2012

Catellani & Smith

De verlichting van Catellani & Smith is een feest  om mee te werken en een feest om in uw woning te krijgen.
Stchu-moon 02Deze trendsettende fabrikant van zeer speciale verlichting is al heel ver om prachtige designverlichting te maken met led-lichtbronnen en dit is zo nieuw en fijn ontworpen dat vele ogen van andere leveranciers zijn gericht op Catellani&Smith.
Een van het “oudere” modellen is de Stchu-moon. 02. Dit is een z.g. koepellamp welke leverbaar is met een doorsnede van 40, 60 en 80 cm. Koepellampen zijn er genoeg maar wat is nu het mooie of verrassende wat Catellani&Smith onderscheidt van andere leveranciers.
De binnenzijde van de Stchu-moon is afgewerkt in zilver- of goudkleur en de lichtbron, welke standaard wordt meegeleverd, geven indirect licht in de binnenzijde van de lamp zodat een speels, goed en zeer aparte sfeer wordt verkregen.
Stchu-moon 02Omdat de lamp aan de buitenzijde mat zwart is kan deze in elk interieur worden toegepast. De koepellampen zijn al langer te verkrijgen maar het model van Catellani & Smith brengt net die meerwaarde waar u op zit of zat te wachten.
En dit alles ook nog voor een prijs waar u normaal Italiaanse designverlichting niet voor denkt te kunnen aanschaffen.
Kijkt u eens op de site van Catellani & Smith en merk hoe mooi een binnenzijde van een lamp uw gedachten kan beïnvloeden.
Durft u van de gebaande paden af te wijken en eens verder te gaan dan de gewone hanglamp dan zien wij u graag of op onze website.