donderdag 25 april 2013

Buitenverlichting Wind Serie VibiaWind Floor
De vloerlamp Wind van het A-merk Vibia is ontworpen door de bekende ontwerper Jordi Vilardell. De serie bestaat uit hang- en staande lampen. De lamp is ontworpen als sfeerverlichting voor buiten gebruik. De lampen verspreiden hun licht gelijkmatig en de lichtbron is afgeschermd.  De kap bestaat uit een roestvrij metalen frame met als buitenkant glasvezeldraden die later in verf zijn gedompeld. De lamp is  voorzien van een energiezuinig type lichtbron. Een van de mooiste ontwerpen uit deze serie is bijvoorbeeld de schemerlamp die hiernaast staat afgebeeld.
Wind Suspension 4080 
De prachtige buitenlamp die hiernaast staat afgebeeld is ook afkomstig van de Wind serie. Het gaat hier om de wind 4080. Het is een hanglamp die verstelbaar is. Zoals de meeste uitvoeringen van de Wind serie, is ook deze lamp gemaakt van glasvezel. Dit zorgt ervoor dat de uitvoering van de lamp een mooi uitstraling met zich mee brengt. De buitenlamp is natuurlijk ook binnen te gebruiken. De lamp is stofdicht en is bestendig tegen waterstralen. Het heeft een langwerpige vorm en is in 4 kleuren verkrijgbaar.


De Wind Floor Tripod van het merk Vibia
De Wind Floor Tripod is een mooie aanvulling aan uw tuinverlichting. De Wind Floor Tripod is verkrijgbaar in 4 kleuren en daarnaast ook nog verkrijgbaar in 3 verschillende hanglampen. Het design is ontworpen door Jordi Vilardell. Tussen de drie poten van de Wind Floor Tripod kan een schaal die het licht opvangt wat een mooi aanzicht geeft.
Jefavorietelamp heeft nog meerdere designlampen die u binnen en buiten kunt gebruiken. Neem hier een kijkje of uw favorietelamp er bij zit.